Lite mat

Hej på er 🙂

Idag har jag äntligen fått i mig lite att äta.

Det man bör äta efter magsjuka har inte tilltalat någon av oss. Visst, jag fick i mig någon tugga ris igår men det var inte mycket. Idag sa jag till min man att jag ville prova med pizza. Det gick i nästan en halv pizza utan kanter, tjoho tänk vad glad man kan bli. Senast jag åt mat var i fredags, det kom ut både den ena och andra vägen.

Viggo fick ris och korvstroganoff men han ville inte ha. Han har fortfarande inte fått tillbaka aptiten och hostan är hemsk. Vi blir hemma imorgon med så hoppas jag att vi alla är på banan på torsdag. Längtar verkligen efter ett normalt fungerande liv.

Idag har min man varit duktig, han har tvättat många maskiner tvätt. Vi har mycket kvar att göra, men det mesta är tvättat i alla fall, nästan som en liten vårstädning.

Jag vet inte exakt vad Viggo och pappa har sagt, men idag har Viggo upprepat fler gånger än jag kan räkna till att vi ska åka och köpa penséer och titta på sköldpaddorna. Det ska vi göra när det blir vår och snön är borta svarar jag. Gullplutten ♥

Hoppas ni har det gott och slipper vinterkräksjuka. God natt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *