Kikar in…

och säger hej.

Jag åkte dit på magsjuka i fredagskväll och min man i lördags morse. Under våra dryga 7 år har han aldrig haft magsjuka och jag har haft det en gång, betydligt lindrigare än detta, när Viggo var ca 7-8 månader. Den här gången är värsta jag kan minnas.

Vi har inte så mycket krafter någon av oss, men det håller på att vända som det verkar. Idag är första dagen sedan i fredags som jag fått i mig något annat än flytande. Blev någon tugga ris och sedan en rostad macka och någon klunk te på eftermiddagen.

Viggo har varit duktig och druckit vatten och han säger till vad han vill ha. Det blir mest gröt, välling, yoghurt, en tugga på en smörgås eller en bit banan. Pappa är tuffare och gjorde hamburgare, det gick i, Viggo fick en egen men den smakade han bara på.

Det lutar åt att vi blir hemma minst tisdag och onsdag. Viggo måste få tillbaka aptiten, bli piggare så han orkar och bättre i sin hemska hosta. Jag hoppas att vi får må betydligt bättre imorgon och sedan att vi får vara friska ♥

Idag tänker jag extra mycket på min kusin och hennes familj. En kär familjemedlem har blivit ängel, finaste vovven Amos. Tårarna har runnit, sov gott älskade vän ♥

Hoppas det är bra med er. God natt.

Lånad bild.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *