Kram på Alla hjärtans dag

Hej på er 🙂

Idag hände det en olycka, våran goa Viggo blev riven i ögat av Ikoz 🙁

Han fick en rejäl reva på kinden och det värsta var att det blev på ”vattenlinjen” i ögat, både utsida och insida. Ringde 1177 som tyckte jag skulle kontakta HC. Där var det väntetid i flera timmar på att bli uppringd till 16,40. Detta hände 12,45. Vi ringde 1177 igen ett tag senare som sa att vi skulle åka in till jouren direkt.

Läkaren på jouren förklarade att det är omöjligt att undersöka en så liten killes öga noga utan att söva honom. Han ringde och rådfrågade ögonkliniken. Viggo har fått en salva som ska smörjas i ögat 3 ggr/dag i 5 dagar. Det lär bli en brottningsmatch varje gång, med tanke på hur han är bara när vi ska borsta hans tänder.

Vi har fått i salva i ögat på honom nu ikväll, fy vad ledsen han blev. Det var inte det lättaste. Han är så slut efter denna dag så han somnade bredvid mig i soffan vid 19. Idag svider det mycket i mammahjärtat, tycker så synd om honom ♥

Viggo fick intyg på att han ska vara hemma till tisdag nästa vecka. Han är fortfarande inte frisk heller och vi måste ta hand om ögat.

Det har varit tuffa månader med sorg, praktiska saker med mammas hus, panna och snö, sjukstuga, den rejäla vinterkräksjukan och nu detta. Ibland känns det tufft att bara ta sig ur sängen. Skulle vilja dra täcket över mig och krypa fram när det blivit vår. Det är bara att kämpa på, vi har våran älskade goa Viggo som behöver oss ♥ ♥ ♥

Inga rosor för oss idag, men bjuder på fina från ett tidigare tillfälle.

Hoppas ni har haft en fin dag och har en härlig kväll.

2 svar på ”Kram på Alla hjärtans dag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *