Ingen fest för mig

Hej på er

Gårdagen blev inte som jag tänkt mig. Jag hade rejäl huvudvärk som inte ville ge sig trotts tabletter. Rygg/nacke är inget vidare, denna tuffa arbetsvecka gjorde det inte bättre. Vi var på en tänkvärd och rörande föreläsning igår. Jag som är lättrörd i vanliga fall tyckte det blev jobbigt. Det var inte rätt läge att lyssna på detta för mig.

Det var en kille som fått cancer som barn och hamnade i rullstol. Det handlade om hur man ser på livet och vad man gör av det, han hade en positiv och härlig inställning. Han har genom sina äventyr samlat in mycket pengar till barncancerfonden. När han berättade att han behövde hjälp med skjuts vid ett tillfälle och inte en polare fanns där, sa han ”Gissa vem jag ringde”, en av mina kollegor svarade ”Mamma”.

Det högg till i hjärtat och jag försökte skingra tankarna på annat. Min arbetskompis som satt bredvid mig förstod läget, hon la sin hand på mitt ben och då var tårarna nära. Att hålla emot gjorde inte huvudvärken bättre. Han återkom till mamma flera gånger.

Jag hade behövt lyssna på något lättsammare, då kanske jag hade orkat med festen. När Viggo och pappa kom och hämtade mig var tanken att jag skulle följa med till Viggos farmor och byta om och göra mig klar. I stället sa jag att jag inte orkade åka tillbaka. Väl vid bilen ville tårarna fram igen, men jag höll emot då också.

Vi blev bjudna på mat av Viggos farmor. Inte tre rätters middag, men det passade helt klart mig bäst att vara med familjen ♥ Med tanke på att mammas panna har stannat igen så min man är i hennes hus idag, är det extra tur att jag inte var på fest igår.

Jag hoppas det går smidigt för honom så han kommer hem till oss i bra tid. Det är en ständig oro och jag gillar inte att det tar så mycket tid, den tiden hade vi behövt ha tillsammans ♥ Men det är bara att gilla läget, huset kan inte stå kallt.

Känns riktigt skönt att vi har hunnit städa hela huset på förmiddagen. Min man har dammsugit och jag har moppat golven. Var länge sedan vi hann med allt på en dag.

Bilder från 5 november. Nu är TV:n rengjord och inga små Viggo-händer når upp.

Önskar er en härlig lördag ♥

4 svar på ”Ingen fest för mig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *