Fars dag

Hej på er

Härligt att solens strålar letar sig in, solsken gör gott för själen ♥

Min man var borta större delen av dagen igår, han kom hem på kvällen. Tråkigt men vad ska vi göra. Han var i mammas hus både fredag och lördag för att pannan stannade. Ett tag tuffade den på i tre dagar i alla fall. Måtte det bli rätsida på det här nu, han provar allt möjligt, rengör, smörjer, fyller på pellets och ändrar inställningar.

Kvällen blev som den blev, min man var trött av förståeliga skäl. För en gångs skull fick han natta Viggo och givetvis somnade han. Vid 21-tiden frågade jag om han skulle komma ner, han hade sagt att vi kanske kunde titta på något men han orkade inte.

Helgerna går fort i vanliga fall, denna helg verkligen susade förbi med tanke på att jag var på föreläsning till efter 17,30 i fredags och vi åkte till Viggos farmor efteråt. Gårdagen är jag glad för att vi hann städa hela huset innan han for iväg.

Jag öppnade ytterdörren en sväng, Viggo och pappa var i matsalen. Då hörde jag Viggo säga ”Nu kommer mormor”. Det är ofta han säger så min älskade goa kille. När han skulle sova middag sa han att mormor tittar på honom och mig när vi sover ♥

Senare idag kommer vi förhoppningsvis ut på en promenad, efter Viggo sovit middag. Dom här två veckorna som jag har haft utbildning har jag inte orkat ta mig ut. Friskluft och motion gör mig gott, så jag hoppas vi ska komma in i bra rutiner snart igen.

Fars dag, Viggo har den finaste pappan ♥ Vi ska mysa ikväll med en god middag ♥

Önskar er en skön söndag och en fin fars dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *