Snart helg

Hej på er

Snart är denna låååånga arbetsvecka äntligen slut.

Turerna med tåg till grannstaden har gjort sitt, det blev långa dagar och det kändes som veckan aldrig skulle ta slut. Torsdag och fredag har vi fortfarande utbildning, men vi får sitta själva nu och jobba med det vi håller på att lära oss, hjälp finns att ropa på.

I morgon eftermiddag har vi föreläsning och på kvällen är det middag och fest. Jag är anmäld men vet fortfarande inte om jag ska gå. Det får dagsformen i morgon bestämma. Det vore roligt, samtidigt som kroppen vill vila. Senast jag var med på denna årliga fest var 2013. Då var jag gravid (fick missfall) och spänd som en fiolsträng.

Jag packar väskan. Festens tema är guld, jag köpte en guldklänning långt innan mamma blev ängel ♥ Tänkte att det var så många år sedan jag var med och att det var dags. Hoppas jag orkar och att jag får roligt, tre rätters middag känns lite lockande. Mamma skulle nog säga ”Klart du ska gå, du är ut så sällan och roar dig” ♥

Nu är kaffet slut, dags att skutta in i duschen. Måste se till att inte lägga mig med blött hår ikväll så jag ser ut som en svallvåg i morgon bitti. Tur det finns hårblås.

Trevlig kväll och hoppas ni får en mysig fredag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *