Dagens kattbild(er)

Bim&Ikoz10decemberNr2

Dagens katter, Ikoz och Zim, första och andra projektledare ♥

Det var ett jobbigt arbete, Zim blev trött.

I augusti var min sambo till Ikea och köpte en Hemnes byrå, för att byta ut den trasiga Annika byrån från Jysk. Sedan har kartongen stått i det vi kallar för ”lila rummet”. I dag började han på lite smått, öppnade kartongen och så 😉 Givetvis fick han hjälp.

Andra dagen jag skriver negativt om Jysk. Byrån har vi haft ca 4 år och den är inte flitigt använd. Det är bara en låda som är hel. Dom andra är rejält trasiga, fast min sambo är väldigt händig är det inget han kan laga. Tycker den var fin, men hållbar, inte speciellt.

Dom var nog sugna på ett försök att hoppa upp på garderoben, men tror dom lät bli 🙂

God natt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *