Mysfredag

V-rum11december

Hej på er 🙂

I morse åkte sambon i väg till grannstaden igen, för läkarbesök.

Han träffade en vettig läkare denna gång, tack och lov. Han blev sjukskriven till den 23/12. Det har varit och är tufft för honom. Mitt i nätterna kan han kliva upp för att stretcha, ligga på spikmattan, trigga punkter med en tennisboll och så går han och tar värktabletter. Jag lider med honom. Men det känns ändå skönt för hela familjen att veta att han får vara hemma och vila och träna försiktigt under denna tid ♥

I går svängde han in på H&M efter tandläkarbesöket. Hem kom han med en vinteroverall till Viggo och tre bodys 🙂 Han växer så det behövs en del nytt. Jag gick igenom hans garderob i dag och insåg vad mycket han inte ens hunnit använda.

Även fast min sambo har ont byggde han äntligen i hop Hemnes byrån i går. Han tycker det är skönt att röra på sig, men fick lite träningsvärk. Vi visste redan innan att den är större än ”Annika”, men jag vänjer mig nog. Den rymmer mer vilket vi behöver och är betydligt mer stabil. Jag ska plocka över allt i den nya, så vi kan kasta skruttbyrån 😉

I kväll ska vi hämta hem mat och mysa tillsammans ♥

V-rum11decemberNr2

Önskar er en mysig fredagskväll 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *