Greengate

Greengate10december

Hej på er 🙂

Kom hem med dessa fina muggar från greengate i går.

Blev två par byxor och en body till gokillen i julklapp, en present till systerdottern och en julklapp till en av mina kusiner. Bara att komma ut och ha en nöjd kille i vagnen var toppen. Roligt att utöka greengate samlingen, gillar att dricka glögg ur dessa muggar.

Glömde skriva att Jysk ringde min sambo i går. Tydligen gäller 25 års garantin bara för rambrott och fjäderbrott, men sängen bör hålla 2 år i alla fall. Dom skulle återkomma efter jul och nyår, får se vad som händer sedan. Det är andra gången i mitt vuxna liv jag har köpt sängar från Jysk, och troligtvis sista. Tycker att en säng bör hålla längre än 2 år faktiskt. Står säkert i det finstilta om 25 års garantin, men tycker det är dåligt ändå.

Annars var jag nöjd i går kväll 🙂 Däremot var det tråkigt för sambon fick väldigt ont av att köra bil den korta biten vi har ner till stan. Jag hade kunnat gå runt en stund till, men han stod inte ut. Det hade lättat lite för honom innan, men la sig fel i ryggen igen.

I dag har han varit till grannstaden till tandläkaren, 4 200 kronor god jul liksom 😉

Det var en lagning som hade gått sönder och tanden gick inte att rädda, så det blev en krona. Vi jobbar ju där och båda är därifrån från början, därför går han kvar hos sin tandläkare. Nu när han är hemma sjuk känns det lite trist att han behöver åka i väg dit.

Goda solskensbullarna, sambon fick en av mina två i går. Det kändes bra med tanke på hur gullig middag han gjorde till mig sedan. Kebab med ris i form av ett hjärta ♥

Önskar er en bra kväll 🙂

2 svar på ”Greengate

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *