Dagens kattbild

Ikoz15oktober

Dagens katt, Ikoz är ju också en bäbis ♥

Han är ca 1,5 år gammal. Klart han också vill få uppmärksamhet som en bäbis. Jag skulle gå och hämta något och när jag kom tillbaka till tvättstugan hade han lagt sig på Viggos skötbord. Han ser något skyldig ut, klart han vet att han inte får ligga där 😉

I natt hoppade han upp i Viggos säng, han la sig snällt i fotänden ändå fick han inte ligga kvar för mamma 🙂 I morse när vi skulle amma i sängen la han sig där Viggo skulle ligga. När jag skulle flytta honom vägrade han hjälpa till, haha. Sötnöt.

God natt.

4 svar på ”Dagens kattbild

    • Ja han är verkligen en skatt den där katten. I natt när jag vaknade av att Viggo ville amma, så låg han i Viggos säng. Haha, han hade smugit sig dit. Låg så snällt i fotändan. Bäbis som bäbis. Ja underbart med helg och sambon är ledig på måndag, tjoho.

      Trevlig helg. Kram från oss.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *