Gnäll

Mårbacka15oktoberNr2

Hej på er 🙂

I dag har vi haft besök av Viggos gudmor. Det var trevligt med sällskap, speciellt med tanke på att sambon har varit i Stockholm och kommer hem sent i kväll. Jag gillar inte dessa kvällar, att jag är ”mörkrädd” gör inte saken bättre. I kväll dessutom har troligtvis några (bus) ungar haft skoj och kastat saker på ytterdörren och varit på våran baksida.

Jag vet inte vilka det är, det känns inte så roligt att sitta i vardagsrummet med en ledsen Viggo och stora fönster. Skulle väl knappt se om någon stod där ute och tittade in. Jag tände lampan på altanen och öppnade altandörren en sväng. Hoppas det skrämde bort dom 😉 Varför händer sådant just en kväll när jag är ensam?!

Annars har jag väldigt ont i huvudet och ryggen värker. Jag är ganska tålig och van vid att ha värk, men huvudvärk och jag är ingen bra kombo. Har mått illa i flera dagar också, det är nog en kombination med värken och att det (ofta) går långt mellan att jag äter. I kväll har jag ätit middag med en storgråtande Viggo, kul men jag måste få i mig mat.

Nu har han precis somnat i alla fall. Jag ska gå och värma vetesäcken. Längtar massor efter min sambo, men snart kommer han hem och i morgon är det äntligen fredag 🙂

Mårbacka15oktober

Mårbackorna blommar än 🙂 Undrar vad jag ska ha för blommor sedan.

Hoppas ni har en härlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *