Tjohoo

VäskaMK

Hej på er 🙂

Jag överlevde gårdagen, det var efterlängtat när min sambo äntligen kom hem.

Dagen har börjat bra. Jag vägde mig och jag har gått ner 24,5 kg. Kvar att gå ner är 5,5 kg. Tar gärna 2 kg till, då är jag där jag var före jag blev gravid första gången. Det var ju verkligen tredje gången gillt med våran goa Viggo ♥ ♥ ♥ Känner mig nöjd och inte har jag ansträngt mig speciellt mycket heller, det har liksom bara runnit av mig.

Extra härligt med helg nu, sambon har semester på måndag. Det ska bli skönt att ha honom hemma en dag längre. På måndag ska Viggo på BVC igen.

I dag har solen visat sig. ”Kompis” har legat på våran altan. Han gillar att mysa på sin filt i solskenet, fina missen. Jag skulle gärna adoptera honom om jag fick 🙂

Jag gick ut en sväng när Viggo sov och gav skatorna bröd. Vattnet i fågelbadet hade frusit, så det bytte jag. Såg en skata bada och plaska så nu är det nästan slut på vatten, jag får gå ut och fylla på igen. Det är klart dom ska ha fredagsmys dom med.

VäskaMK16oktoberNr2

Bilder på min nya väska. Märken är inte alls viktigt för mig, men denna väska har jag drömt om i flera år och nu är den min. En för tidig födelsedagspresent till mig själv kanske 🙂 Stadig och rejäl känns den. Hoppas den håller länge.

BloggVäskaoAramis20marsNr2

Senast jag köpte en väska godkände min älskade Aramis den, saknar honom massor ♥

Hoppas ni har en mysig fredagskväll 🙂

 

4 svar på ”Tjohoo

    • Tack! Ändå tycker jag att jag inte har gjort så mycket. Försöker äta bra, sedan är det nog Viggo som hjälper till en hel del 🙂 ”Filöverföring” som sambon var rolig och kallade det, fast det är mjölk.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *