En rosa ros

Hej på er 🙂

Det var måndagen det, jag är helt färdig efter en arbetsdag.

Kände mig mycket piggare hemma i går, men å andra sidan slipper jag prata konstant hela dagen när jag befinner mig hemma. Halsen gör ont, jag är hes och skallen bankar även om det bankar lite snällare. Jag är så trött på att vara hängig. Känns som jag har gnällt en del i bloggen de senaste veckorna, men det ena har avlöst det andra.

Många på mitt jobb är hängiga, vi smittar väl varandra. Jag vet att det vänder, men just nu tycker jag att det är lite blä blä och inte wow wow 😉 Men det är roligt att Sofia är tillbaka.

Rosen på avlastningsbordet tog jag från busken på framsidan. En liten ensam ros [emoji black heart suit]

Hoppas ni får en härlig måndagskväll.

3 svar på ”En rosa ros

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *