Paket

BloggVictorias Secret26augusti

Hej på er 🙂

Ni anar inte hur skönt det var att komma hem [emoji black heart suit]

Väl hemma hade mitt paket med bodylotion från Victoria´s Secret kommit, alltid kul med paket. Har snart slut på bodylotion så har beställt två nya. Mango har jag som kroppsspray, ville prova bodylotionen också. Love rush har jag haft förut. Gillar dessa, de doftar gott.

Vad blir det i kväll då mån tro? Ja inte mycket, om det inte regnar lite senare ska jag och Zim gå ut en stund på baksidan. Det har blivit våran kvällsrutin, så fort jag kommer hem vill han att vi ska gå ut. Just nu regnar det, även om jag skulle öppna så skulle han gå in igen.

Nu blir det att dricka upp kaffet 😉

BloggVictorias Secret26augustiNr2

Önskar er en skön kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *