Söndagsnöje

BloggIkoz24augusti

Vet inte vad det tog åt mig i dag…

Men jag rev ur båda linneskåpen i matsalen. Så nu är det rensat, vikt och en hel del har jag gjort mig av med. Tänk vad mycket mer plats det blir. Träsoffan som vi har i matsalen är perfekt förvaring för sådant man inte använder ofta, så där hamnade det en hel del med.

Det tog sin lilla tid, men jag är väldigt nöjd med mig själv. Ikoz hjälpte till och skulle vara med precis hela tiden. Det är svårt att vika vissa saker, för då vill han leka. Sambon är grymt nöjd med mig också, han är nog lite mer för att rensa än vad jag är 😉 Men jag blir bättre och bättre, det är en grym befrielse när man gjort sig av med en massa onödigt.

(De orange badlakan har vi fått från jobbet, tro inget annat) 🙂

Önskar er en fortsatt skön söndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *