Lugn helg

BloggMiddag24augusti

Hej på er 🙂

I går bjöd min underbara sambo på en smaskig middag.

Kändes som att äta på en kinarestaurang fast mysigare. Middagen var friterad kyckling, ris och sötsur sås som han hade lagat själv. Det var väldigt gott, pricken över i:et var en kall öl. Det är inte konstigt att vi inte går ut och äter ofta, när det bjuds så god mat hemma 😉

Jag känner mig lite piggare nu, hoppas det vänder helt så jag får vara frisk. Jag har tagit ett näringstillskott/kosttillskott i cirka sex månader, och det hjälper faktiskt. När jag har något på gång i kroppen och tror att jag ska bli jättedålig och liggandes länge, så är det som det stannar av. Visst kan jag må dåligt, men det blir inte alls lika illa som tidigare. Skönt. Jag får däremot rejäl huvudvärk när jag blir sjuk vilket är mindre trevligt, går inte att jobba då.

I dag ska jag fortsätta vila och mysa. Tänder massor av ljus på kvällen när det har blivit mörkt, det är vad jag gillar med mörkare årstider. Det gäller att hitta det där lilla extra.

BloggMiddag24augustiNr2

Mumsig middag och Zims svans 🙂

Önskar er en skön söndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *