Bästa pojkarna

Hej på er 🙂

I morse fick jag se något jag blev både glad och förvånad över [emoji black heart suit]

Ikoz tvättade Zim, han hade tassarna för ögonen på honom och fick hålla på en bra stund. Zim låg snällt kvar. Annars har Zim fräst bara Ikoz har kommit i närheten, det här är framsteg. Hoppas och tror dem kommer bli fina vänner. Ikoz behöver bara växa upp lite.

Bilderna är suddiga, jag har tagit dem med sambons iPhone. Själv har jag fortfarande kvar min rosa nokia mobil som jag fyller på med 50 kronor i månaden 😉

Nu sitter vi i soffan med en god kopp kaffe. Jag känner mig fortfarande hängig och har huvudvärk, men hoppas verkligen att jag kan jobba på måndag. Då kommer min arbetskompis Sofia tillbaka efter sin föräldraledighet, det ska bli skoj.

Jag har skrivit det förut, Sofia var en av orsakerna till att jag började blogga. Hon har inte facebook så hon tyckte att jag skulle skaffa en blogg. Jag hade tänkt på det ett tag, för jag tycker det är roligt att fota. Jag ville lägga upp mer bilder än jag ville visa på facebook. Bilder på inredning, katterna, blommor med mera. Min fina vän Jeanette har inte heller facebook. Dessa två tjejer är nog mina trognaste läsare, vilket syns i kommentarerna.

Jag är glad för att ni finns, både ni och mina andra läsare. Vilka ni andra är har jag inte lika bra koll på, bara några. Men jag ser att ni är här, det tycker jag är jätteroligt. Bloggen har blivit som min dagbok. Från början tänkte jag knappt skriva alls, men det passade inte mig.

I dag ska jag ta det lugnt och försöka kurera och mysa i soffan.

Hoppas ni får en härlig lördag.

4 svar på ”Bästa pojkarna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *