Burkar

BloggBurkar21augusti

Hej på er 🙂

I dag låg jag i sängen till klockan nästan var 14,00.

Jag har alltid haft en förmåga att sova bort diverse sjukdomstillstånd. Kroppen behöver väl tid att återhämta sig gissar jag. Hade så ont i huvudet så jag visste inte hur jag skulle ta mig upp. Men måste få något i magen och alvedon. Det lättade lite sedan i alla fall.

Nu kurrar magen rejält, ska äta både lunch och middag på samma gång. Sambon ska i väg och fira sin pappa som har fyllt år, jag hade såklart velat vara med. Men det är inte mycket att göra åt. Jag tar det lugnt här hemma och vetesäcken får gå varm, skönt att ha den över axlarna. Blir en varm kopp te med honung för halsen sedan.

För ett tag sedan var ju min sambo på Rusta, då han samtidigt köpte ljusslingan. Efter snart fyra år tillsammans vågar han sig i bland på att köpa något som har med inredning att göra 😉 Det resulterade i dessa burkar. Jag tycker de var söta och att det var gulligt gjort av honom. Ljusslingan blev jag extra glad av att han kom hem med [emoji black heart suit]

BloggBurkar22augustiNr2

Hoppas ni har en härlig fredag och får en fin helg.

 

4 svar på ”Burkar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *