Huvudvärk

BloggMatsal21augusti

Hej på er 🙂

Hoppas ni har haft en bra dag.

Själv åkte jag hem tidigare från jobbet i dag. Har jätteont i huvudet, svider och gör ont i halsen och ont i kroppen. Jag hoppas verkligen att det vänder fort. Penicillinkuren som jag avslutade ganska nyligen, hjälpte väl kanske inte mitt immunförsvar direkt.

Men det som fick mig att ge upp var när de pysslade med något starkt illaluktande rengöringsmedel på jobbet. Huvudvärken kom pang och halsen och näsan kändes sämre. Tur att jag har blivit snällare mot mig själv. Det är bara jag som kan lyssna på min kropp.

Känns surt att bli hemma igen, får vila i helgen och kurera. Längtar så mycket efter en helg då jag mår helt bra och kan hitta på roliga saker. Vi har pratat ett tag om att vi ska hämta min farmor någon lördag, så hon får äta god middag med oss. Hoppas det blir av snart.

BloggMatsal21augustiNr2

Önskar er en skön kväll.

6 svar på ”Huvudvärk

  1. Krya på dig vännen ❤️ Tror att nått skit går nu, har eländig förskylning som började med halsen. Och det onda i halsen har ännu inte gått över, men är bättre iaf och det har gått två veckor. Misstänker att jag haft halsfluss, men va aldrig iväg 🙁
    Varma kramar ❤️

    • Tack vännen! Ja det är många som är sjuka. Nu är alla tillbaka på jobbet efter semestern, mycket ”nya” baciller. Halsfluss? Då behöver du väl penicillin. Krya på dig du med. Hoppas vi ses snart.
      Varma kramar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *