Nämen…

BloggLjusslinga20augusti

Hej på er 🙂

I dag slutade vi en timme tidigare. Det var verkligen skönt för jag känner mig inte pigg. Men jag vägrar att bli sjuk. Det verkar ha vänt för min sambo, tur det.

I alla fall, så länge kunde jag hålla mig.

Nu är ordningen återställd, det är rosa i matsalen och vardagsrummet igen. Eftersom det har börjat bli mörkare ute, så saknade jag värme. Det blåa blev för kallt för mig. Jag har nog alltid föredragit varma färger. Nu känns det mysigt. Men det var roligt med en liten förändring även om det var för en kort tid. Provar man inte så vet man inte heller 🙂

Jag har varit ute en stund med Zim, solen var skön. Men det började regna så han ville gå in av sig själv. Han gillar att äta gräs när han är ute, så ni kan ju kanske räkna ut själv vad han gjorde när han kom in. Ikoz gjorde allt för att vara i vägen 😉

Kvällen blir lugn för min del. Jag hoppas på att kunna kurera mig. Tror jag ska försöka gå och lägga mig lite tidigare, det vore väldigt skönt. Snart är det helg igen, tjoho.

BloggMatsal20augusti

Två nya kuddar i soffan.

Trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *