En liten blomma

BloggBlomma19augusti

Hej på er 🙂

Äntligen hemma. Det har varit fullt upp på jobbet i dag med, vilket känns i min hals.

En ensam liten blomma…

Får erkänna att jag inte uppskattar att det blivit kallare ute, jag fryser till och med inomhus. Men så är jag en sommarmänniska ut i fingerspetsarna. Jag mår mycket bättre när det är varmt. Kroppen känns mjukare och humöret lättare. Även om jag såklart försöker att njuta av alla årstiders charm. Det är mysigt med mörkare kvällar och att tända ljus.

Men det känns alltid som sommaren går för fort och det sörjer jag lite. Mest för att det är så lång tid tills nästa sommar och semester 😉

Nu ska jag fixa lite här hemma och inte fastna i soffan. Jag behöver en kopp varm te med honung i för min hals, det gör vi båda. Sambon känner sig krasslig, hoppas det vänder fort.

Önskar er en härlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *