Ljusslinga

BloggMatsal18augusti

Hej på er 🙂

Så var veckans första arbetsdag avklarad.

Den började inte direkt som jag hade tänkt mig. Vi kom till jobbet 40 minuter för tidigt, för ingen av oss hade sett att vi började senare i dag. Nåväl, det var väl som det var. Men resten av dagen fortsatte också att ”imponera”. Tjoho så skönt att vara hemma nu 😉

Jag har funderat ett tag på om jag skulle skaffa mig en ljusslinga. Jag har sett iris lights i olika hem, tycker de är mysiga. I helgen satt jag och kikade runt på olika sidor på nätet, det skulle kosta cirka 300 kronor att skicka efter en ljusslinga.

Av någon anledning la jag den bara i varukorgen, men jag genomförde aldrig köpet. I lördags efter sambon hade varit och handlat, så kom han hem med en ljusslinga. Jag blev såklart jätteglad, dessutom kostade den bara 149 kronor. Så ett tips till ett billigare alternativ till iris lights hittar ni på Rusta.

Sitter i soffan och dricker kaffe. Sambon försöker läsa reklamen, men får hjälp av Ikoz, som hänger över tidningarna och biter och jagar dem. Buskillen våran.

Ikoz har fått duscha när vi kom hem, han lyckas inte alltid på lådan. Nyss såg jag något jag aldrig trodde jag skulle få se, Zim tvättade honom. Det finns hopp 😉 Zim brukar annars fräsa åt lillen. Men jag tror att han tycker om honom lite ändå [emoji black heart suit]

BloggMatsal18augustiNr2

I morgon hoppas jag på sovmorgon, vi börjar senare. I morse väckte Ikoz mig 3,30 och busade i princip tills det var dags att kliva upp. Eller han somnade om gott, jag fick gå upp.

Önskar er en trevlig kväll.

3 svar på ”Ljusslinga

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *