Sovmorgon

BloggKök17augusti

Hej på er 🙂

I morse var jag upp en sväng vid 7,15. Tänkte att jag inte ville kliva upp lika tidigt som i går och gick och la mig igen. Ikoz låg snällt bredvid mig och vi somnade om. Vaknade betydligt senare än jag hade kunnat drömma om. Sambon sov han med. Men vi önskade oss en sovmorgon, så nu får vi vara nöjda. Upp tidigt i går och sent i dag 😉

Vi var vakna senare i går också. Vi städade och pysslade ganska länge. Nu är fönstren i köket putsade och gardinerna doftar sköljmedel. Hissgardinerna vädrade vi, det fick duga. Tror jag bara ska ha spetsgardinerna ett tag nu. I alla fall fram tills jag ska ta in och vinterförvara en massa mårbacka pelargoner. Då kanske jag kommer behöva dölja några blommor bakom en gardin som man inte ser igenom.

Kvällen i går spenderade vi i soffan framför en film med ett glas vin, mysigt.

I dag ska vi ha en skön dag. Jag ska kanske färga håret, om jag gör mig tid och ork. I morgon är det dags för jobb igen, då kommer våra arbetskompisar tillbaka som har haft sina fyra veckors semester. Det ska bli skönt att vara full styrka igen. Vi har två semesterperioder, så många har vi inte sett på över 8 veckor. Roligt att träffa alla igen 🙂

BloggKök17augustiNr2

Där springer lille Ikoz i trappen [emoji black heart suit]

KÖK

Zim på hallgolvet, han smälter in bra [emoji black heart suit]

Önskar er en skön söndag.

2 svar på ”Sovmorgon

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *