Härliga lördag

BloggMatsal16augusti

Hej på er 🙂

Hoppas ni hade en bra fredag.

Själv var jag väldigt trött, jag tog en dusch nästan direkt när vi kom hem från farmor. Tur var väl det, för luften gick nästan ur mig sedan. Zim ville så gärna gå ut och satt och jamade vid altandörren. Jag hade inte hjärta att inte följa med honom ut en stund. Han blev så glad när jag tog fram halsbandet. Han får vara lös ute men med sällskap [emoji black heart suit]

I morse blev jag väckt kring 3,30 som vanligt. Då hoppade Ikoz upp i sängen och ville mysa 😉 Men jag lyckades somna om ett tag och vaknade vid 7,30. I morgon vill jag ha en rejäl sovmorgon.

I torsdags klippte jag mig, då blev inte städningen av och i går var det roligare att hälsa på farmor än att åka hem och dra igång. Med andra ord, vi vet vad vi ska göra i dag 😉

Skönt att kunna pyssla och städa i lugn och ro. Hörde precis att sambon får hjälp av Ikoz, han håller på och tar ner gardinerna i köket. Fönstren ska få sig en omgång där, det är verkligen på tiden. Snart har vi gått igenom hela husets fönster, det känns bra.

BloggLinneskåp16augusti

 

BloggLinneskåp16augustiNr2

I kväll blir det att mysa hemma tillsammans [emoji black heart suit]

Önskar er en härlig lördag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *