Sovmorgon

BloggMatsal9augusti

Hej på er 🙂

Det var skönt med sovmorgon i dag.

Jag slapp springa på toa lika många gånger i natt. Så penicillinet verkar hjälpa, otroligt skönt. Men i stället vaknade jag med superont i nacken och huvudvärk. Det blir vetesäcken och ta det lugnt i dag. Minns vad läkaren sa, så jag ska försöka vila lite i helgen.

När vi shoppade här om dagen köpte vi även det här fina konstverket i trä, som står bakom blommorna. Jag vet inte vad det heter, men träfris dyker upp i huvudet. Jag har velat ha en sådan länge men har inte gjort mig råd innan. Den är finare i verkligheten än på bild 🙂

Nu blir det en god kopp kaffe. Tror jag ska undvika solen i helgen eftersom jag äter penicillin. Det var både sambons och mammas råd, bäst jag lyssnar [emoji black heart suit]

BloggMatsal9augustiNr2

Än så länge har jag de nya gardinerna kvar. Får se om jag tar ner dem eller inte.

Önskar er en härlig dag.

 

2 svar på ”Sovmorgon

    • Ja i bland är det nog så Ida 🙂 Tack så mycket! Har precis tagit mig upp ur sängen. Huvudvärken golvade mig, fick ta med mig hinken och gå och lägga mig på spikmattan. Glad jag slapp kräkas i alla fall. Trevlig helg. KRAM! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *