Zim

Hej på er 🙂

Hoppas att ni har haft en härlig helg så här långt.

Min helg har varit allt annat än härlig. Det måste vara biverkningar av penicillinet. Jag har haft fruktansvärd huvudvärk och mått illa så jag har trott att jag ska kräkas. Ett tag i går satt jag inne på toagolvet och hjärtat klappade fort. När det värsta hade gått över gick jag och la mig i sängen, men tog med en hink för säkerhets skull.

I går kväll läste jag om biverkningar, varav illamående, kräkningar och huvudvärk var några av dem 🙁 Kul att UVI:n vände och jag känner mig bättre, men i stället blev jag så dålig så jag inte kan göra någonting. Än har jag inte tagit dagens första dos, men blir jag lika i dag är det bara att inse att jag inte kommer kunna jobba så länge jag äter dessa.

Känns något surt måste jag säga. Men tur i oturen att kuren är på fem dagar (bara) Men tre tabletter/dag. Dessutom har jag fått som jordens magkatarr. Trevliga tabletter verkligen. Det känns även som jag har en förkylning på gång i kroppen, men hoppas det vänder.

I går kväll fick i Zim vara ute löst igen, han har varit det några gånger under uppsikt. Men i går invigde han sitt nya halsband. Det är svart med strass. Vilket inte syns på bild för all päls. Jag var ute med sambon och Zim en kort stund senare på kvällen, så jag fick lite luft. Men dagen spenderade jag i sängen och i soffan.

Nu ska jag äta frukost och ta min medicin, hoppas jag slipper må som i går!

Ha en skön söndag.

 

4 svar på ”Zim

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *