Trevlig helg

BloggRos8augusti

God kväll 🙂

Jag hade tid hos doktorn klockan 8,00 i morse. Tänkte att det skulle gå snabbt och smidigt, för det är ju solklart att jag har UVI.

Fick träffa en kvinnlig läkare som inte var så bra på svenska. Vi pratade, sedan fick jag gå till lab och lämna provet jag hade med mig. Efter det skulle jag gå tillbaka till henne. Stannade vid sambon som satt och väntade på mig, och sa att jag inte förstod vad hon sa.

Provet visade såklart UVI. Hon skulle förklara för mig att jag behövde c-vitamin. Apelsiner skulle jag äta. Så skulle hon säga en sak till, men hon hittade liksom inte ordet. Hon sa ”pepper”. Jag som hela tiden hade svårt att förstå och höra svarade ”peppar NEJ”, haha.

”Man brukar ha det på pizza”, fortsatte hon. ”Fefferoni” sa jag frågandes. Men hon pratade tydligen engelska och menade paprika. Hon kom på ordet själv och utropade paprika. Hon frågade om jag gick på toa bara hemma hos mig. Nej jag är borta tio timmar om dagen, klart jag går på toa på jobbet. Jag skulle kasta vatten ofta fick jag höra då 🙂

Trodde att vi var klara, men då sa hon att jag skulle gå tillbaka till lab för att lämna blodprov. Jag är livrädd för nålar, som ni som känner mig väl vet. Jag frågade ”i fingret eller i armen”. Fick tillbaka något tveksamt luddigt svar, så jag sa ”i armen” och såklart var det så.

Sambon följde med mig och jag fick ligga ner. Sköterskan kände igen mig och sa ”Det här har vi gjort förr”. Som om det hjälper, men jag överlevde. Åkte i från sjukhuset klen och kallsvettig. Till jobbet, det är väl där man vilar 😉 För det var det doktorn sa att jag skulle göra. Men det är ju fredag, jag har helgen på mig. Hoppas det vänder fort. I morse var jag tvungen att gå på toaletten sex gånger inom loppet av en timme. Inte så kul.

Åkte på middag hos svärmor och hennes sambo efter jobbet. Gott och trevligt, men jag är väldigt trött. Blir nog sängen tidigt. Hoppas på en god natts sömn.

BloggRos8augustiNr2

Vi satte ju en ros på baksidan för en tid sedan. Nu har första rosen kommit. Översta bilden är tagen nu i kväll. Den nedersta bilden är tagen i går i regnet.

Hoppas ni har haft en härlig fredag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *