Fredag

BloggIkoz25juli

Hej på er 🙂

I bland bjuder jag även på lite mindre vackra bilder 😉 Från igår.

Som här på dammsugaren, men Ikoz måste i alla fall vara världens vackraste städhjälp. Tanken var kanske att vi skulle leka med honom och glömma bort att städa. Sambon dammsög och fick göra det ostört. När det var min tur att moppa golv då hade jag Ikoz runt fötterna hela tiden. Han tog fart och gled fram på mina nystädade golv.

Vi har precis kommit hem, jag tittar bara in en sväng. Vi har varit på kalas hos svärmor. Där fick vi god mat och god tårta. Nu är jag trött, skulle nästan kunna somna sittandes. Det var skönt att komma hem till ett nystädat hem och veta att det är helg. Känns bra att första arbetsveckan är avklarad också, även om den har varit rätt krävande.

Önskar er en fortsatt trevlig kväll.

2 svar på ”Fredag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *