Sovmorgon

BloggBuske25juli

Hej på er 🙂

Det var otroligt skönt med sovmorgon. Men jag var upp en sväng både vid fyra och vid sju. Verkligen härligt att få och kunna somna om.

På morgonen är Ikoz extra go, det känns nästan som att jag skulle ha varit borta från honom flera dagar. Han vet knappt vart han ska ta vägen så go är han. När jag gick ner för trappen skulle han gå precis bredvid mig, helst mellan mina fötter. Kan inte med ord beskriva hur tacksam jag är för att vi hittade honom. Min mysiga och härliga lilla vän [emoji black heart suit]

Idag skiner solen, så det blir till att vara ute. Ska pyssla om mina blommor också, ge dom gödsel. Mina små sticklingar som jag planterade ut har blivit ganska stora nu. Vissa har grenat sig, andra inte. De som blir bäst kommer jag försöka övervintra sedan.

Nu ska vi äta en sen frukost. Jag klev upp först idag och fick vänta ett tag på att kära sambon skulle kliva upp. Han uppskattade sovmorgonen han med 😉

En av humlornas favorit här hemma just nu.

Önskar er en skön dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *