Städtorsdag

Hej på er 🙂

Jag hade inte bara ett paket att öppna igår, utan tre 😉

I ett var det något jag älskar att använda och helst inte vill vara utan, morrocanoil. Mitt långa hår känns så mycket bättre av det. Vill ogärna tvätta håret om jag inte har någon morrocanoil att ha i efteråt. Det var min frisör som tipsade mig och efter det är jag fast.

Paketet från H&M innehöll bland annat ett par skor, en svart kofta, en blå kofta, något linne. Sambons skjortor var också fina och så var det en kortärmad tröja till honom.

Jag hade även beställt från Jotex. Det är något som jag förmodligen kommer att visa i bloggen framöver, en liten förändring. Men nu när det är första arbetsveckan efter semestern har jag inte så mycket extra energi och när det är fint väder passar vi på att njuta av solen. Jag prioriterar inte att pyssla så mycket inomhus, det hinner jag senare.

Idag har jag haft huvudvärk precis hela dagen, mår inte speciellt bra. Men nu dricker vi en god kopp kaffe och sedan tar vi tag i städningen. I morgon är det äntligen fredag och första arbetsveckan har gått. Vi ska på kalas efter jobbet, sambons mamma fyller år. Det ska bli trevligt. Jag hoppas på att få må betydligt bättre då 😉

Vi hörs väl när vi har kommit hem efter kalaset.

Så här såg skorna från H&M ut.

Trevlig kväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *