Skön avslutning

Hej på er 🙂

Tokiga bilder på våran underbara och busiga Ikoz [emoji black heart suit]

Idag slutade vi en timme tidigare, vi åkte direkt iväg efter jobbet och badade. Så skönt, vilken otroligt varm dag. Vi hann nog vara på stranden cirka två timmar. Sedan började magen kurra för mycket och vi åkte hem. Nu är jag nyduschad och har max mat i magen.

Känner mig väldigt nöjd med avslutet på dagen, nästan lite semesterkänsla. Är det nu det är dags för ett glas rosé vin, och det är väl sovmorgon i morgon va? Eller nej, det är det ju inte. Den här veckan hade jag mer än gärna haft semester 😉

Nu ska jag packa upp ett paket från H&M, hoppas det är något fint i det. Var ganska länge sedan jag beställde. Vet att det är någon skjorta till sambon också.

Önskar er en fortsatt härlig kväll!

4 svar på ”Skön avslutning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *