Trött

BloggBlommor22juliNr2

Hej på er 🙂

Om jag var trött igår, är det inget mot vad jag är i dag 😉

Dagen har varit ungefär som gårdagen, fullt ös med andra ord. Måste påminna mig själv om att ta korta pauser. Är ju inte meningen att man ska vara slutkörd efter två dagar efter en sommarsemester, eller hur?

När vi kom hem blev det favorit i repris, en stund i solstolen. Jag somnade till och med en kort stund. Ryckte till av att det var en fluga på mig. Min gulliga sambo tyckte det var bra att jag kunde somna ute. Jag har nämligen lite svårt för att slappna av. Men det säger väl allt om hur trött jag är. Ikoz väckte mig vid 3,30 då skulle vi mysa. Sedan skulle han busa 🙂

Tror han tycker att jag ska leka med honom och strunta i datorn. Han kom nämligen upp i soffan med sin leksak. Ett snöre med en bit hårt papper/kartong. Min underbaring [emoji black heart suit]

Bilder på blommor från frön som jag har sått i två krukor. Roligt att de har börjat blomma.

BloggBlommor22juli

I morgon slutar vi en timme tidigare, då ska vi eventuellt åka och bada efter jobbet.

Önskar er en skön kväll!

3 svar på ”Trött

  1. Det tycker jag absolut att ni ska göra i denna värme! 🙂 då blir det lite semesterkänsla 🙂 ta det lugnt på jobbet! Vet att det är lätt att säga och man blir stressad när det lyser rött men försök!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *