Första arbetsdagen

BloggMatsal6juniNr2

Hej på er 🙂

Då har vi gjort vår första arbetsdag.

Ska aldrig mer önska mig en mjukstart, det blir precis tvärtom. Sov som en kratta i natt, det var ganska väntat. Var väldigt varmt inne. Precis hela dagen har varit väldigt stressig. Är ändå nöjd över att ha tagit mig genom dagen så pass bra, en klapp på axeln för det 😉

Rivstart blev det och jag är väldigt trött nu. Satte mig en stund i solstolen när vi kom hem, hade kunnat somna där. Drack en god kopp kaffe och drömde om hur pass mycket längre vi skulle ha sol om det inte vore för de där tallarna! Men en dag kanske de tas ner.

Vi fick påhälsning från en man i styrelsen för några dagar sedan. Tallarna tillhör inte vår förening och den andra föreningen hade sagt ok till att de skulle ta ner dem. Det fick vi veta redan i maj. Jag skickade ett e-post till vår styrelse och undrade varför inget händer.

Då tog han ny kontakt med dem, de hade beslutat på ett möte att tallarna kunde tas ner, men att vi själva fick ordna det. Men att meddela oss och vår förening, nej det gjorde de inte. Hoppas på att det ska finnas någon som kan ta ner dem snart. Det skulle betyda mycket nu på kvällarna när vi jobbar. Vi skulle kunna ha sol i någon timme till.

BloggMatsal6juni

Trevlig kväll!

3 svar på ”Första arbetsdagen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *