Overkligt

BloggIkozoBim20juli

Hej på er 🙂

Känns lite overkligt att klockan kommer ringa vid 5,15 i morgon.

Varför går semestern alltid så fort? Åh, jag är inte klar med sovmornar och lugna dagar riktigt än. Skulle gärna ha semester ett tag till, men så känns det varje år 🙂

Jag hoppas jag kan sova i natt, brukar ha svårt för det när jag vet att jag ska upp tidigt. Speciellt när vi har lagt oss senare under hela semestern. Vi tänker alltid att vi ska börja lägga oss tidigare och gå upp tidigare ett tag innan, men det blir inte så. Hoppas vi slipper inleda arbetsveckan med stress, det vore verkligen skönt med en mjukstart.

I natt var en mindre rolig natt. Ni som känner mig väl, vet att jag verkligen har fått min beskärda del av idioter till grannar. Nu är det inte någon som bor i vår förening, utan i ett hus bredvid. Han spelade så högt, det lät som det var inne hos oss. Vet inte om någon av hans närmsta grannar tröttnade och sa till, för cirka 4,30 i morse slutade musiken tvärt.

Smart att spela så högt, att det skallrar i ett helt område. Jag är tacksam för att vi inte bor precis bredvid i alla fall. Då hade jag nog flyttat ut till en stuga i skogen, vilket jag sa när vi flyttade hit, är det inte lugnt här då… Fast det egentligen är dessa människor som inte kan bete sig, som borde sätta sig i en stuga i skogen. Nåväl nog om detta 😉

Ikoz busar i sängen, Zim håller koll [emoji black heart suit]

BloggIkozoBim20juliNr2

I morgon då återgår bloggandet till kvällstid, kring 18-19 tiden skulle jag tro.

Trevlig söndag!

2 svar på ”Overkligt

    • Tack detsamma Sofia! 🙂 Ja verkligen, han har stört rejält förut och det håller på till tidiga mornar. Han är en sådan person som kan stå ute och hålla på med maskiner som låter, klockan 00 en vardag. Funkar när vi har semester, men inte när vi ska jobba!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *