Mysdag

BloggFika19juli

Hej på er 🙂

Gårdagen bjöd på middag ute med en vän. Det regnade och åskade rejält, men slutade lagom tills vi skulle ta promenaden till utestället. Efter vi hade ätit gick vi hem till oss. Sedan blev det utgång, vilket inte var planerat från början. Roligt var det och mycket folk.

Sambon invigde sin nya cykel som han har haft i två år. Han fick kämpa på för det var lite luft i däcken, han skjutsade dessutom mig hem. Dit åkte jag på killkompisens pakethållare. Min cykel behöver pumpas. Så kan det gå när man är spontan, men det fungerade 😉

Bild från här om dagen när vi fikade ute. Det är ju vår tredje sommar i vårt hus, jag säger ofta till sambon att jag trivs så bra här. Jag är tacksam för vårt mysiga hem. Jag älskar att kunna gå ut i våran trädgård, tycker den är lagom stor åt oss.

Jag gillar verkligen dessa koppar. Det kommer garanterat bli fler, fast de är blå.

BloggFika19juliNr2

I dag blir det en lugn mysdag 🙂

Trevlig lördag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *