Trevligheter

BloggLilaRummet12juli

Hej på er 🙂

Gårdagen blev en bra dag.

Vi fick mycket gjort men i ett skönt tempo. Trodde inte det skulle bli någon sol ett tag, men vi hann få lite sol på oss. Jag var rastlös så jag var inte ute så långa stunder. Orkade inte ligga still i värmen igår, blev vattning av blommorna/salladen/tomaterna som vanligt.

Lunch och middag åt vi ute på altanen, det är så mysigt tycker jag.

Vi städade hela huset och jag lyckades färga håret i värmen. Var lite orolig för att det skulle bli misslyckat, med tanke på att jag svettades en del. Att stå uppe i badrummet och fixa en längre stund är inte kul varma dagar. Men det blev bra 😉

Zim la sig på bordet i ”lila rummet” när sambon dammsög nere. Ikoz var nyfiken så jag lyfte upp honom i stolen, där låg han fint i någon minut. Jag hade tur och hann fånga de på bild. Den stolen låg ofta min goa Aslan i [emoji black heart suit]

Idag blir det en fixardag. Vi ska förbereda här hemma inför kvällen och jag ska göra mig i ordning. Min barndomskompis kommer ju på besök ikväll. Det ska bli roligt att träffas och få visa henne vårt hem. Jag hoppas på en rolig utekväll också, eftersom vi är ut så sällan.

Sambon gör amerikanska pannkakor nu, han tyckte vi skulle grunda med en bra frukost 🙂

BloggIkoz12juli

Önskar er en rolig och härlig lördag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *