Pysseldag i värmen

BloggMatsal11juliNr2

Hej på er 🙂

Gårdagen var en härlig dag.

Vi myste i solen med våran arbetskompis i hennes stuga och hon bjöd på god lunch. Den mesta av tiden spenderade vi på en brygga vid vattnet. Det var vid havet så det blåste ganska mycket, därav blev det inget dopp för mig. Men sambon badade, två gånger. Han sa att vattnet var varmare än ”hemma”. Hade gärna hoppat i jag med, men utan blåst 😉

Igår kväll satte vi upp en ny hylla i matsalen, ovanför linneskåpet. Jag vill hitta två fina vita muggar att hänga där i stället för de rosa. Men de vita jag har passade inte på kroken.

Idag har vi en del att göra. Blir lite sol, städning, kanske färga håret om jag orkar i värmen. För imorgon ska vi ut med en barndomskompis till mig. Senast vi gick ut tillsammans tror jag att vi var 20-25 år. Det ska bli roligt att ses igen. Hoppas och tror på en lyckad kväll.

BloggMatsal11juliNr2

Söt liten hylla, som nästan ser för ny ut här. Men gillar att blanda gammalt och nytt.

BloggMatsal11juli (1)

Hoppas ni får en härlig dag.

3 svar på ”Pysseldag i värmen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *