Trevlig kväll

Louise12juliBrolle

Hej på er 🙂

Så här såg jag ut igår. Vi hade en trevlig kväll.

Roligast var det före hemma hos oss. Vi pratade om minnen från när vi var yngre, jag sjöng lite för min vän och min sambo. Drack gott och åt chips. Väl ute var uppträdandet bra, men det blev för kallt. Stället vi var på är jättemysigt om det är en varm sommarkväll.

Såg nästan ingen jag kände heller, men vi gick inte runt så mycket. Vi stod en bra bit ifrån och lyssnade på bra musik. Sedan tog jag och min kompis en sak att dricka i baren, mer blev det inte. Så det var en lugn kväll, vilket känns skönt idag 😉

Vaknade med ont i nacken, vet inte om det var för att jag blev kall igår. Haha, jag kan knappt blogga idag, Ikoz gosar och ska vara nära mig hela tiden. Härligaste kurret i världen har han då, min myskille [emoji black heart suit]

Idag ska vi ha en mysdag, det regnar just nu.

Ha en skön söndag!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *