Bus och lite sömn

Hej på er 🙂

Inatt tyckte Ikoz att vi skulle busa och inte sova, så vi är trötta idag med.

Aramis låg och sov bredvid mig i sängen, skönt att han verkar ta det här med ro. Första kvällen gick han och la sig under soffan, men kom fram efter ett tag. Zim vill så gärna leka med lillkillen, tror de kommer bli fina kompisar med tiden [emoji black heart suit]

Det var ett bra beslut att skaffa kattunge på semestern, jag hade inte orkat med en klocka som ringer på morgonen nu. Även om det är väldigt mysigt att vara inne och gosa och leka med Ikoz, så längtar jag efter sol och värme. Vi tog en halvtimmes promenad igår kväll och det är verkligen ingen värme i luften. Känns inte riktigt som sommarsemester.

Tur vi har Ikoz som förgyller vardagen, det gör även Aramis och Zim såklart 😉

Idag ska vi städa här hemma, får se hur lillkillen tar det. Men han är van vid städning ofta, med tanke på att uppfödaren städar varje dag. Ikväll blir det fredagsmys som vanligt, film eller någon serie och mys i soffan.

Trevlig fredag och helg!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *