Första natten

BloggIkoz26juni

Hej på er 🙂

Igår när vi skulle gå och lägga oss bar jag först upp Aramis i sängen, sedan hämtade jag Ikoz. De låg bredvid varandra om så bara för en stund. Sedan hoppade Aramis upp på sin plats på byrån. Ikoz sov med mig hela natten. Eller sov? Ja, han kanske 😉

Aramis gick ner mitt i natten, Zim gick också och då följde lillkillen efter. Men han kom tillbaka till mig i sängen sedan, så mysigt. Är väldigt trött idag, men det känns skönt att han är så pass trygg och vill vara nära mig [emoji black heart suit]

Kattuppfödaren sa att missarna inte brukade klättra i gardiner eller så. Jag berättade att Aramis rev ner både gardiner och gardinstång när han var kattunge. För ett tag sedan var det full fart i köket med mina gardiner, buskille! Nu ligger han mellan oss i soffan och sover.

Det kommer nog att bli en hel del bilder på denna underbaring 🙂

BloggIkoz26juniNr2

 

BloggIkozoCo26juni

Killarna som håller på och bekantar sig 🙂

Aramis är den som verkar bry sig minst. Zim är väldigt nyfiken på den nya killen. Ikoz tycker att Zim är stor och lite skrämmande. Lillplutten morrar rejält när Zim är för rättfram.

Idag ska vi bara vara. Myser på massor och låter killarna vänja sig vid varandra.

Hoppas ni har en bra dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *