Välkommen hem Ikoz

IkoziBilenHem25juni

Hej på er 🙂

Efter en lång dag med totalt 60 mil i bilen, är vi äntligen hemma med vår goa Ikoz [emoji black heart suit]

Vi var hos kattuppfödaren i cirka två timmar. Det var många fina missar att titta på. Ikoz har två syskon, Ingo och Iris. Sedan hade en annan kattmamma en kull med 8 veckors kattungar och så var det två underbara tjejer som var födda i februari. Jag hade kunnat ta med mig alla hem (totalt 11 kattungar) 😉

På vägen hem jamade han i 20 minuter. När jag satte fingret mot honom tystnade han en stund. Då bestämde jag mig för att hoppa bak i baksätet. Han blev lugn bara jag satte mig där. Sambon tyckte jag skulle prova att ta ut honom ur buren. Efter det låg han i mitt knä och sov och myste resten av vägen.

Väl hemma gick sambon in för att ge våra stormissar mat. Efter en stund gick jag och Ikoz in. När jag släppte ut honom ur buren gick han raka vägen in i köket till matplatsen där en något förvånad Aramis stod och åt mat. Det har varit en del fräsande och morrande här, men även en hel del nyfikenhet. Zim är den som är mest nyfiken på vad det är för minikille som har flyttat hit. Med lite tid tror jag att det här kommer bli jättebra 🙂

IkozBilenHemNr2

Sov gott när det är dags. Det hoppas jag att vi får göra 😉

4 svar på ”Välkommen hem Ikoz

    • Sova vad är det? 😉 Haha, *jäääsp*. Nä sov inte mycket. Men lillkillen har legat bredvid mig i princip hela natten. Så bedårande söt och go. Nu är det en massa bus här hemma. Kraaam

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *