Nära nu

BloggV-rum24juni

Hej på er 🙂

Gårdagen blev inte som planerat men det blev bra ändå. Sambons bror var sjuk så examensfirandet blev inställt.

Vi åkte på handelsträdgården som vi hade tänkt. Kom hem med fyra pelargoner. Prisvärt var det och pelargonerna är ståtliga och fina. Hade tänkt ha alla ute, men två hamnade i vardagsrumsfönstret så länge 🙂 De andra två har jag på framsidan utanför ytterdörren.

Efter det åkte vi och fikade hos världens bästa farmor. För att sedan åka vidare till min faster med familj. Min ena kusin har fyllt år så jag passade på att gratta henne igår. Det var en trevlig dag. Roligt att göra lite spontana saker när planerna blev inställda.

Idag har vi haft besök av en vän till mig. Det var riktigt trevligt att fika och prata i kapp oss om vad som har hänt den senaste tiden.

Börjar pirra i magen nu. Imorgon åker vi äntligen för att hämta Ikoz 🙂

Det är en bilresa på cirka 30 mil. Vi brukar inte ut och åka långturer så ofta, vilket gör mig lite extra pirrig. Men jag hoppas och tror att allt kommer gå bra. Att det är lätt att hitta och att det flyter på. Hoppas goa lilla Ikoz kommer fixa bilresan hem bra också. Tänk imorgon kväll, då har vi honom här hemma. Det ska bli så mysigt [emoji black heart suit]

Tror att pelargonen hette ”white splash”, den påminner lite om ”Katy 13”.

Trevlig kväll!

 

4 svar på ”Nära nu

    • Ja jättehärligt. Han är så otroligt go och söt 🙂 Tack, hoppas och tror det kommer gå bra jag med. Det är lite morrande här hemma nu, men även en hel del nyfikenhet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *