Ut och åka

BloggMatsal23juni

Hej på er 🙂

Bild från matsalen. Nystädat och en tavla på väggen i stället för en hängande ljuslykta.

Vi städade hela huset ordentligt igår. Jag till och med diskade alla ljuslyktor, vilket inte hör till vanligheten. Så de som är i glas riktigt gnistrar. Vi tänkte inte på det innan, men vilken skillnad det blev. Lyser extra fint av ljusen nu.

Idag ska vi eventuellt åka och titta på blommor på en handelsträdgård. Det var väldigt många år sedan jag var dit senast. Jag har hört blandade åsikter om hur det är där. En på jobbet sa att det var helt ok och billigare än mitt favoritställe. Svärmor tyckte inte det var speciellt bra och sämre kvalitet på växterna. Men vi åker dit och bildar oss en egen uppfattning. Såvida regnet inte fullkomligt vräker ner. Kom precis en skur nu, tjoho.

Efter det ska vi åka vidare till sambons bror, syster, pappa med fru (m.fl.?). Sambons bror har tagit examen på högskolan, så det blir att fira honom lite. Det ska bli trevligt 🙂

BloggMatsal23juniNr2

Liten förändring, men jag tycker det blev bra med tavlan där. Lite nya blommor till bordet så blir det bra 🙂

Hoppas ni har en bra måndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *