Städ och pysseldag

 

Hej 🙂

Här städas det och pysslas för fullt.

Bilder från senaste inköpen från Rusta. Flaskorna har jag spanat på länge, har likadana glas nämligen. Kanske inte riktigt är min stil att ha inomhus. Men tycker det kan vara gulligt att ha en varm solig dag ute på altanen. Servetterna var så söta, blommigt och prickar det gillar jag. Fågelbadet var ju till mina kära vänner skatorna. Men än har jag inte sett de bada. Förra året var de här hela tiden och badade i en plastbytta 🙂

Jag känner en stor lust att göra om. Inreda, flytta på saker och handla nytt. Får lägga band på mig, vi ska ju köpa världens finaste katt om tre dagar. Men drömma får man göra och med små enkla medel kan man fixa så det känns lite nytt i alla fall. Har tagit ner en hängande lykta i matsalen, och i stället satt upp en tavla. Så har jag flyttat runt lite saker.

Det regnar och är sol om vart annat. Jag slipper vattna mina land i alla fall. Vi hade tänkt putsa fönstren i köket men det får bli en annan dag.

Igår hade vi filmkväll men vi såg ingen film jag direkt kan rekommendera 😉 Det är inte ofta vi har godis och chips hemma. Men igår var vi båda sugna så då blev det så. Tror säkert vi kommer titta på någon film eller serie i kväll med, är ju sådant mysa inne väder.

Önskar er en mysig kväll.

2 svar på ”Städ och pysseldag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *