Vart är sommaren?

BloggVäderJuni2014

Hej på er 🙂

Det mest upplyftande just nu måste vara att titta på väderleksrapporten. Det är en prognos som jag verkligen hoppas är fel. Är det april eller 🙁

Det gäller att hitta guldkornen i tillvaron ändå. Än så länge fixar jag det, fortsätter vädret så här länge till, då blir det nog annat 😉

Nu är det tre dagar kvar tills vi ska hämta Ikoz. Det värmer i alla fall gott i hjärtat. Tur vi har något så underbart och roligt att se fram emot. Spännande att se hur pojkarna kommer att gå ihop. Tror det kommer att gå jättebra, med tanke på att vi hade fyra missar förut.

Idag ska vi städa här hemma. Det är väl ett bra sätt att hålla sig varm på, för det är kallt även inomhus. Mina ”varmstrumpor” som jag brukar ha på vintern är på nu. Igår hade vi en massa levande ljus här hemma, mysigt.

Vi hörs lite senare idag, ha det bra så länge 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *