Min sambo och jag

Hej på er 🙂

Bilder på oss från igår.

Jag trotsade som sagt vädret och hade fina sommarklänningen på mig 😉

Vi åt sill och potatis och drack nubbe. Efterrätten var jordgubbar och glass. Senare mot kvällen grillade vi kyckling och åt en sallad med potatis i, smarrigt. Det var en mysig dag och kväll. Vi kom hem i alldeles lagom tid. Skönt det, vi är inte så trötta idag.

Hoppas ni är pigga och att ni hade en riktigt härlig midsommarafton 🙂

Jag blev inte så uppåt här på morgonen, sambon tittade på vädret för den närmsta tiden. Det såg inte lovande ut, men vi hoppas att prognosen är fel. Vill ha värme och sol och njuta på semestern. Idag blåser det och är molnigt. Blir nog en innedag med filmmys här.

Det positiva är att det är en dag närmare att vi ska hämta Ikoz, vi längtar massor [emoji black heart suit]

Blåste inte varma vindar på mig, men så här fint är det i svärmors och sambons stuga.

Ha en skön dag.

2 svar på ”Min sambo och jag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *