Besök

BloggMatsal28juni

Hej på er 🙂

Haha, när jag började skriva nu var det caps lock…

Lillkillen gick nyss på tangentbordet. Han är precis överallt och allt är hans leksaker. Han älskar mattor och gardiner. Jag tycker det är mindre roligt när han river i gardinerna, försöker få honom att leka med hans leksaker i stället. Det är full fart här med andra ord 🙂

Fick sova några timmar i natt, tills missarna tyckte det var dags att gå upp före 5. Vi la oss sent. Jag gick upp och gav dem mat, som tur var lyckades vi somna om efter det. Blir lite upp och ner med tider här nu.

Igår städade vi, det känns extra bra när telefonen ringde för en stund sedan och svärmor och hennes sambo vill komma på besök idag 🙂 De är såklart nyfikna på att träffa goa Ikoz.

Det blir mycket kattungeprat här, och bilder med för den delen. Det är ganska intensivt med en kattunge. Tror jag nästan har glömt bort vilken fart det är. Aramis är ju 15 år. Aslan som jag hade, blev 7 år innan han lämnade oss. Med andra ord, det var ett bra tag sedan jag hade en kattunge i hemmet [emoji black heart suit]

Regn idag igen tjohoo, vart är sommaren och solen?! Det är lite illa när både jag och sambon börjar fundera på att renovera sovrummet 😉 Vi tänkte ju göra köket, men ändrade oss. Det är ett ganska stort projekt och vi behöver semestern till att vila och mysa. När vi hade bestämt oss för att nytt kök får vänta, var då vi bestämde oss för att köpa kattunge.

BloggMatsal28juniNr2

Fina Aramis.

Önskar er en mysig lördag!

4 svar på ”Besök

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *