Första semesterdagen

BloggMatsal18juni

Hej på er 🙂

Första semesterdagen har varit lugn och skön.

Sambon inledde dagen med en rejäl sovmorgon. Jag och Aramis låg och väntade länge på att han skulle vakna. Var rätt mysigt, Aramis låg på min mage och kurrade. Var en engångsföreteelse att dra oss så länge i sängen. Det är inte riktigt vår melodi att äta frukost vid 12,30 😉 Men i bland behöver man göra det också.

Jag har försökt att vara ute en stund idag, men det har blåst rejält och varit molnigt. Men lite sol har jag fått på mig. På eftermiddagen har vi varit iväg och handlat. Bland annat ett fågelbad till mina kompisar skatorna 🙂 Blev lite annat småplock också.

Vi kom hem för ett tag sedan. Jag har hängt tvätt och snart blir det en kopp kaffe.

BloggBlommor18juni

Ha en bra kväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *