SEMESTER

Hej på er 🙂

Då var det äntligen semester. De rätta semesterkänslorna har inte riktigt infunnit sig. Det kan ha med vädret att göra, burr vad kallt det är. Ska värma mig med en kopp kaffe nu 😉 När sambon kommer hem tänker jag tända massor av ljus, så kan vi mysa i soffan.

Men det ska verkligen bli skönt med ledighet. Extra roligt att få hämta våran efterlängtade kattbäbis om en vecka. Det ska bli så mysigt [emoji black heart suit]

Jag hoppas solen och värmen kommer, så vi kan njuta massor utomhus. Behöver tanka sol och värme, det mår jag som bäst av. Jag är en person som påverkas en hel del av vädret. Blåst och kallt som det är nu gillar jag verkligen inte.

Vi ska mest vara hemma på semestern. Vi är ju hemmamänniskor. Lite dagsutflykter blir det såklart. Äta god mat, dricka lite vin, vila, pyssla, mysa, umgås, gosa med kattbäbis och kattpojkar, sola och jäsa, fixa i trädgården. Det är lite av planerna.

Önskar er en mysig kväll.

 

4 svar på ”SEMESTER

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *