Våran gomisse

BloggIkoz16juni

Hej på er 🙂

Igår fick vi äntligen veta att vi får en ny familjemedlem den 25 juni. Min sambo ringde och frågade uppfödaren. Vi tyckte tiden tickade iväg och vi behövde veta eftersom vi gärna vill skaffa en kattunge på semestern. Så vi har massor av tid hemma de första veckorna.

Kan säga att vi var väldigt glada och lättade när vi fick veta att denna gulliga underbara dunboll får flytta hem till oss. Han kan inte få ett bättre hem. Han heter i dag Ikoz, vi har inte kommit på ett nytt namn så han kanske får behålla det.

Han är en neva masquerade, den rasen anses vara allergivänlig. Eftersom min sambo är allergisk så har vi sagt att nästa misse då får det bli en neva.

Kan garantera att bloggen kommer fyllas med bilder på underbaringen när han har flyttat hit. Dessa bilder är lånade från uppfödaren, vi fick dem igår. Jag hoppas det är ok 🙂

Dagen för övrigt kan summeras med att det verkar som det är någon där uppe som vill att jag ska längta extra mycket efter semester. I bland kan jag erkänna att jag inte förstår mig på människor.

Dessutom har jag börjat få ont i halsen. Vi jobbar sista dagen imorgon sedan är det semester. Jag tänker inte bli sjuk en semester till, jag vägrar. Det slinker nog ner en liten virre ikväll 😉

Sambon kommer hem med tåget kring 19-tiden. Han tar med sig max mat, det kurrar i magen. Ska bli så gott, lite lyx så här på en vardag.

BloggIkoz16juniNr2

Hur vacker får man vara, jag smälter [emoji black heart suit]

Ha en trevlig kväll!

4 svar på ”Våran gomisse

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *